VRIJWILLIGER WORDEN

Vrijwilligers werk
Tijdens het derde jaar van mijn studie International Business & Management heb ik zes maanden stage gelopen bij Helping Hands Peru, in de stad Cusco. Tijdens mijn praktijkperiode heb ik zeer uiteenlopende activiteiten verricht van huiswerkbegeleiding tot het opzetten van fondswervende acties. Het ontwerpen van het logo, opzetten van de website en het vertalen van de content in het Spaans naar Engels en Nederlands.
 
Samen met de lokale discotheek Up-Town hebben we destijds benefiet avonden georganiseerd waarin de opbrengst deels naar het project is gegaan. Er liggen zeker mogelijkheden dit uit te breiden met andere discotheken en dit tot een maandelijkse bron van inkomsten te maken.
 
Tijdens mijn periode heb ik bij de familie van het project gewoond, er zijn kamers beschikbaar voor verscheidene vrijwilligers maar ook is het mogelijk om op jezelf in de stad te wonen. Persoonlijk heb ik deze stage als ontzettend waardevol ervaren, zowel voor mijn carrière als voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Indien je van een echte uitdaging houdt, niet bang bent voor avontuur en daarnaast een verschil wilt maken in deze wereld: dan ben je hier aan het juiste adres!
 
Mogelijkheden 
Lesgeven, fondswerving, muziekles, constructie schoolgebouw. Eigen initiatieven worden op prijs gesteld. Stuur je CV & motivatie brief, bij voorkeur in het Engels of Spaans, naar contact

WORD DONATEUR

Wil je ook dat het bijzondere project van Helping Hands Cusco kan worden voortgezet? Je kunt voor een vast bedrag per maand donateur worden van Helping Hands Nederland. Wij zijn een door de Belastingdienst erkende ANBI stichting en vertegenwoordigen Helping Hands Cusco. Door de ANBI erkennig zijn giften fiscaal aftrekbaar. 
 
> Voor uitleg over ANBI klik hier.
> Of download ons inschrijfformulier.
 
Helping Hands Nederland is blij met zijn donateurs